Stilling ledig

Vi søker etter en ny medarbeider

Vi har ledig stilling for autorisert regnskapsfører eventuelt en regnskapsmedarbeider med erfaring fra regnskapskontor. 

For tiden er vi fire ansatte på kontoret. Det er stor pågang av nye kunder og vi leter etter den beste måten å vokse på. Vi håper å finne deg som vil være med å utvikle firmaet videre. 

Arbeidsoppgaver og Kvalifikasjoner

Arbeidsoppgavene vil være variert. En god del lønn, kundekontakt, noe fakturering og selvsagt  regnskapsføring.  Der det er mulig jobber vi i team og hjelper hverandre. 
Det er viktig at du er faglig sterk. Ellers forutsettes det at du har alminnelige datakunnskaper og vil utforske litt selv. Våre programmer er i full utvikling. Du vil selvsagt få opplæring i programvare og rutiner ved oppstart. 

Initiativ og selvstendighet vil bli verdsatt. Du må være pålitelig og ryddig. Tecla Accounting Norway AS er kjent for en positiv og imøtekommende kommunikasjon. Det er viktig at du kan følge opp dette. Erfaring fra regnskapskontor er svært viktig. Kompetanse innen årsoppgjør er ønskelig men ikke avgjørende. 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en fleksibel hverdag. Du vil ha stor innflytelse over egen kundeportefølje, arbeidstid og arbeidsoppgaver. I den forbindelse blir vi også enige om stillingsstørrelse. Om du ønsker å jobbe hjemmefra av og til er det fullt mulig. 
Vår målsetting er et godt samarbeid hvor dine initiativ og ønsker vil bli hørt. Vi har konkurransedyktig lønn.

Spørmål og søknad med cv rettes til styreleder Lars Hermann Lindkjølen. E-post:  LH@tecla.no  Telefon 922 03 300

 

 
Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com